sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Aamun oivalluksia

Aamuvarhain kävelin pimeässä koiran kanssa ja valoa loistava bussipysäkki osui kirjaimellisesti silmiini. Siinä mainostettiin Ronald Mc Donald lastensairaalaa. Aika jännä juttu, ajattelin. Lapset hinkuavat loistavasti markkinoitua huonolaatuista ja sairastuttavaa "ruokaa" ja sama tuottaja tarjoaa samalle asiakaskunnalle sairaalahoitoa! Juttelin naapurin kanssa pysäkillä eräs aamu. Hän toimii kirurgisella lastenosaatolla sihteerinä. Kysyin mikä on nykyään yleisin sairaus lapsilla? Vastaukseksi sain: suolisto- ongelmat ja vaikeat sellaiset. Laskin 1+1 ja kauhistuin tuloksesta. Ymmärtänette mitä tarkoitan...

Mitä mieltä olisitte siitä, että jos vaikka tupakkatehdas avaisi keuhkosairaalan? Tai viinatehdas avaisi maksasairaalan? Yhtä paheksuttavaa on mielestäni tuhota pienen ihmisen elämä väärällä ravinnolla.

Hyvähän se on, että saadaan hoitoa sitä tarvitsevalle. Olen vaan järkyttynyt tämän maailman menosta ja ihmettelen mihin ihmisten maalaisjärki on oikein kadonnut? Ei ravitsemusasiat niin vaikeita ole, perusasiat kuntoon ja simppeliä monipuolista ravintorikasta ruokaa vaan naamaan. Ja kaikki tehdään itse alkuperäisistä raaka- aineista.

Ihanaa sunnuntaita! Laitoin uunijuureksia ja seitifileitä, sekä salaattia ruoaksi, nam nam :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74