sunnuntai 19. lokakuuta 2014

I love ME!!! And YOU!!

Eilen saimme vierailla messuilla, kiitos Cocovi, joka tarjosi minulle liput ja ihanan tuotekassin <3 

Löysin vihdoin kohtuu hintaisen heran lisäproteiiniksi Foodinilta. Kun en syö lihaa, niin treenarina tarvitsen (tarvitsee sitä ihan muutkin jos ei saa ruoasta) lisäprotskua. Heraa menee päivässä pari kolme desiä treeneistä riippuen. Yleensä ostan maustamatonta, mutta nyt kokeilin tätä stevialla makeutettua heraa. Mun makuun liian makea, koska en ole tottunut enää nykyään makeaan. Mutta jatkossa voin vähentää smoothien muita makeutta antavia ainesosia, esim. banaania. Maustamattoman kanssa sitten taas voi käyttää hedelmiä.


Vaikka muuten suosin kaikkea alkuperäisessä muodossa, on hera oikeastaan ainoa jalostettu tuote, mitä käytän. Joskus painin tämän asian kanssa, mutta ei voi liikaa miettiä mitä suuhunsa laittaa. Kun suurin osa ravinnosta on kunnossa, voi tämmöisissä asioissa vähän oikoa. 


Oih, löysin messuilta myös pakurikahvia. Tämä porisee jatkossa aamuisin rasvakahviksi MCT öljyn kera. Kiitos Puhdistamo tästä helposta tavasta nauttia pakuria. Töissä mulla on pakuriteepusseja ja viikolla aina keittelen jauheesta pakuriteetä. On mulla jatkuvassa käytössä <3 Samoin raakasuklaa, nami. Näissä eilen tekemissäni on sisällä suolapähkinää. Oijoi kun on nannaa!!!


Niin ja hyvää sunnuntai aamua! Tein aamupalalle uuniomenia. Rakas naapuri antoi kassillisen omppuja ja niitä on käytetty eri juttuihin. Omenoista saa muuten hyvän lisäkkeen ruoalle. Paloittele omenia tarvitsemasi läjä, laita pannulle sipulin kanssa ja mausta mieleiselläsi tavalla. Sekaan voi lurauttaa balsamicoa makua antamaan. Hyvä suola ja pippuri oikeastaan riittää mausteeksi. Kannattaa kokeilla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74