sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Hihhei, kieleni Ruohonjuuri Deli vei!

Yläfemmaa! Vihdoin löytyi valmislounas, josta diggaan! Nirso en myönnä olevani, vaan laatutietoinen terveysintoilija. Monesti nirsoilu voi olla vaan tietämättömyyttä. Tietämättömyyttä siitä, mitä syömme ja miten tärkeää on ravita kroppaamme ravintotiheällä, arvokkaalla ravinnolla. Jos kaikki tietäisivät kuinka tärkeää ravinteikas luomuravinto on, niin kukaan ei haluaisi olla ilman sitä. Eikä ole edes kallista ja omaan itseen kannattaa aina panostaa! Rakkautta se tämäkin on ♥

'

Sain bloggaajana aivan huikean mahdollisuuden maistaa näitä herkkuja. Tarjolla oli monenlaista namia. Chia vanukkaita, smootheja, jogurtteja sekä nuudelisalaatteja. Tarkemmat kuvaukset pääset klikkaamaan tästä. Kaikki herkut ovat luomulaatuisia, gluteenittomia ja vegaanisia.

Tiia, Deli- vastaava kertoo minulle tuotteista. 

Hyllyt täynnä herkkuja, maistakaa meitä ♥♥♥

Aurinkosuojasmoothie 

Oma valintani oli tämä vihersmoothie jossa paljon hyvää tekeviä aineksia: spirulinaa, banaania, mustikkaa, puolukkaa, rypälemehua ja kookosöljyä. 

Matcha-latte (kookoskreemillä)  

Toinen valintani oli tämä suussa sulava ihana vanukas chiansiemenistä ja kookoskreemistä. Kookoskreemi valmistetaan matcha teestä, riisimaidosta ja agavesiirapista. Kaikki vegaanisia herkkuja ♥ Tämä vanukas oli hei niin herkkua, että imin sen pillin läpi! Kertoo varmasti paljon sen mahtavasta mausta ;)

Vihreä nuudelisalaatti 

Pääruokani oli tämä ihana vihreä nuudelisalaatti soijapapunuudeleista. Söin ahneuksissani ensin smoothien ja vanukkaan, sitten vasta salaatin, mutta väliäkö tuolla. Nämä on niin herkkuja, että ahmin silmilläni ja suullani sen mitä kerkesin :)

Tänne terveysruokalaan vien varmasti työkaverinikin lounaalle, yllättyvät iloisesti ja saavat vaihtoehdon tuhdille lounasruokalan teolliselle ruoalle. Takaan ja alleviivaan, että tämä lounas ei väsytä ja vie energioita alas. Päinvastoin, tämä lounas antaa energiaa ja virtaa pitkälle iltapäivään ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74