tiistai 7. heinäkuuta 2015

Tattaripannari hunajalla

Oivallinen iltapalavinkki, antaa rauhoittavaa gluteenitonta ravintoa masulle yöksi. Hunaja tehoaa myös joihinkin bakteereihin elimistössä tukien omaa immuniteettia. Hunajamelooni on oiva hedelmä pannarin ja hunajan kanssa. Kaikki lyö leikkiä suussa toisiaan tukevalla makumaailmalla.


Tattaripannariin tarvitset:

8 dl nestettä, käytin GoGreenin kookosjuomaa
4 dl tattarijauhoja
4 luomumunaa
1 tl ruususuolaa
1 rkl kookos/ palmusokeria
Omani maustoin vielä kardemummalla ja kanelilla
Taikina sekaisin, turvotus 30 min ja 200 asteiseen uuniin pellillä.


Raikasta kesämieltä ihanat! Oma onnelliuus triplaantui kun toivuin ruokamyrkytyksestä, joka vei minut melkein sairaalaan! Ai tätä onnentunnetta ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74