torstai 31. lokakuuta 2013

Haluatko muutaman kilon pois?

SOKERI tuo kansakuntamme huume. Valkoinen myrkky, kaloripommi, sairauksien ruoka, syöpäkasvainten ravinto. Aikaisempi kirjoitukseni aiheesta.

Junnaako paino paikallaan, haluaisitko puristaa vielä sen pari kiloa. Vaikka kuinka liikut ja syöt oikein et saa tuloksia. Tarkasta syömäsi sokeri! Tulos saattaa yllättää! Itse söin eilen porkkanakakkua ja kuivattuja hedelmiä. Sain tulokseksi 25 palaa sokeria, kääk! Ajatella, jos käyttäisin sokeria noiden lisäksi esim. kahvin seassa. Päivittäinen sokerimäärä olisi ihanteellinen pitää siellä nollassa. Mutta toki stressi tästä moninkertaistaa haitat. Kun nautit nin nauti. Pipo voi kiristää vaan pinttyneestä tavasta ja jos vaikka ei koosta valtaosaa ravinnostaan terveellisesti.

Johtopäätös: jos/kun muutama kilo killuu vyötärölläsi niin jätä sokeri pois! Helppo sanoa tästä huumeesta, toteutus aiheuttaa aivojen ja elimistön kapinaa niiden halutessa päiväannoksen. Itsekuria vaaditaan! Uskon siihen rakkaat lukijat, että jos tahtotila on tarpeeksi vahva, niin tuloksia syntyy. Kokeile vaikka! Nyt sokerit veks ja kuukauden päästä makuaisti, aivot ja elimistö ei enää sitä vaadikkaan. Ajatella kuinka luonto hoitaa tämänkin. Vaikka olet syytänyt myrkkyä kehoosi, antaa se anteeksi ja lempeästi taas myötäilee ohjailuasi ja kaupanpäälle saat (vain muutaman mainitakseni) virkeämmän mielen, energiaa ja terveyttä.


Sydän kiittää ja rakastaa lisää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74