torstai 10. lokakuuta 2013

Kaunista syksyä!

"Kauneus on katsojan silmissä" on joku viisas joskus sanonut. Se on niin totta, voit nurista koleasta kelistä tai ottaa sen sinällään vastaan ilman vastustusta. Se on ohimenevää ja kohta on talvi. Kaikki nautinto on valintaa, jonka saa ihanasti itse oivaltaa!

Oi mikä värisinfonia! Ja Kizmo luikkaa kuvassa myös, pikku orava!

Kaunista, kiitos syksy!

Syksyn fiilistelyyn sopii superfoodit, olivatpa ne sitten kotimaisia (esim. nokkonen, mustaherukka...) tai luomulaatuisia ulkotuonteja (esim. goji). Tänään aamun aloitus smoothieni sisälsi elämän boostereita, kuten Ashwagandhaa ja Macaa. 

Hauska lasi löytyi kaapin nurkasta ;)

Muita aineksia tänään smoothiessa olivat: luomubanaani, mustaherukkaa, mansikkaa, chiaa, sitruunaa, kaakaoknibsejä, spirulinaa, vehnänorasta, chlorellaa, msm, tocoa, heraa, varsiselleriä ja suodatettua vettä. Pakko mutkuilla ja sitkuilla loppuun, eli jos olisi ollut siitepölyä, gojia ja AFAa niin ne vielä tohon lisäksi <3 Syökää tuoretta, marjoja ja kasviksia paljon! Smoothieen surautettuna ne imaisee itseensä huomaamatta ja helposti. Loppu smoothien voi ottaa vaikka evääksi tai välipalaksi esim. autoon :) Niin ja vinkkinä sopii koirallekkin! Meillä pinseri saa aina lurauksen kuppiinsa, määrällisesti menee ehkä 1 rkl. Enempää ei uppoo, taitaa olla aika eksoottista koiran makuun :) Mutta superfoodeista kookosöljyä käytän koiran ihonhoidossa ja välillä koira saa lipittää lusikasta mun jämät. Pinsereillä tuppaa korvalehden päät halkeilemaan ilmojen kylmetessä. Luomu kylmäpuristettu kookosöljy voitelee korvat kivasti. Putsaan sillä korvat myös sisältäpäin. Näin korvaa ei tarvita mitään vahvoja kemikaaleja ja ihon rasvaisuus säilyy. Luonnollista ja terveellistä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74