keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Hölkkää koiran kanssa, Twister ja porkkanakakku!

Oltiin eilen Kizmon kanssa hölkällä. Samaan lenkkiin kuului koulutusta (sivulle, odota, luoksetulo, naksutin) ja kävelyä sekä mun jumppaa tietysti!

Taas se mutsi jumppaa ;) ja meitsi venaa =oD

Tulikin ihan kiva lenkki ja pinseri sai purkaa energioitaan. Itsellä oli aluksi takki tyhjänä, mutta mahtavasti liikunta tuo energiaa. Koska uskon liikunnan olevan positiivista energiaa, niin se myös tuo sitä. Parin juoksuaskeleen jälkeen hölköttely ei tuntunut missään. Ja tuo meidän uusi läytämämme lenkkimaasto on niin huippu, että sitä suorastaan ahmii! Nam!


Lenkura kartalla :)

Ihan super huippua löytää uusia lenkkimaastoja! Vaikka olen asunut täällä jo vuosia, niin silti aina löytyy jotain ihanaa metsän tynkää. Joo-o, metsää ja ihan täällä PK- seudulla. Pöndee tää on ;)


Illalla kävin taas yrittäjäkurssia :) Ihana olla koulunpenkillä!

Tulevana yrittäjänä (ehkä/sitKU/mutKU, tiedän!) käyn koulua aiheesta :) Toisena kouluhaaveena on NLP kurssi/koulutus. Se on heitetty joulupukille (!) jo aikaa sitten. Ja hei yksi haaveeni jälleen saavutettu! Kauan haluamani Gymstick Twister!

Vemputettu on, seuraavaksi painot kourassa. Hyvää lisämaustetta omiin treeneihin! Ota yhteyttä jos haluat Treenikauppaan -15% alekoodin!

Ja sitten vielä SYÖN, ihan oikeasti syön ja nautin elämästä. Mun on ihan turha väittää, että en nautiskelisi ja siksi pysyn kuosissa... 90 prossaa ruoastani, ehkä enemmänkin, on puhdasta  ruokaa alkuperäisessä muodossaan. Elämän pikku pikku porkkanakakut ei horjuta mun painonhallintaa. Ei edes niin, että sitten pitää kuluttaa enemmän sen syötyään. Kyllä kroppa kertoo jos on liikaa energiaa! Enkä jaksaisi olla miinusenergialla näin paljon liikkeessä. Maalaisjärkee ja hyvää fiilistä! Hyvällä fiiliksellä nautittu porkkanakakku tuo pelkkää hyvää! Koska asenne ratkaisee tässäkin. Jos valmiiksi ottaa kakun palan empien ja miettien siinä olevaa kalorilappua, kannattaa se jättää nauttimatta, koska se ei ole silloin nauttimista. Ja jos herkuttelee ei siitä pidä tehdä mitään "pitääpäs nyt mennä heti lenkille" asiaa. Kun teet asioita mielekkäällä tavalla ja ajattelet ilolla niin lähetät silloin positiivista energiaa. Ja se mitä tekee ja mihin keskittyy, lisääntyy! Ihanaa!

Tsiisus että on hyvää <3

Värähdelläänpäs sitten sitä hyvää positiivista energiaa ja rakastetaanpas enemmän niin saadaan sitä mannaa itsekkin <3 Ai että kun on ihana fiilis! Hei, iso hali just SULLE joka pääsi tänne asti. Olet tärkeä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74