torstai 21. maaliskuuta 2013

Elämän yllätyksiä!

Oletko koskaan ajatellut, että sinulla on monia mahdollisuuksia ripoteltuina pitkin elämänkaartasi? Päivästä toiseen meille tarjoillaan asioita joista voisi ottaa mahdollisuuden. Mahdollisuuden auttaa, antaa, kiittää, saada. Mahdollisuuden uraan, harrastukseen, kumppanuuteen. Se voi olla vaikka ohittamasi ihminen tai roska. Avaamaton posti tai sitten vaikka asia jonka jo kokeilit. Uskon, että rohkeutemme ja viitseliäisyytemme määrittää lopputuloksen. Jos on jo kokeillut vaikka luistelemista ja kaatuu sen viimeisen kerran ja päättää ettei ikinä enää. Mistä sen tietää oliko tuleva pikaluistelija, mutta sinua vaan koeteltiin kuinka kovasti halusi pikaluistelijaksi :)

 
Kävele ja katso mihin tie vie :)

Mahdollisuudet jäävät käyttämättä jos kulkee laput silmillä ja torjuu uusia asioita elämässään. Haluaisinkin kannustaa olemaan utelias ja tehdä asioita jotka ovat uusia itselle. Ei se haittaa jos siitä ei tykkää tai jos se heittääkin persiilleen. Ylös vaan ja uusiin tuuliin vaikka suojalasit päässä! Hyvä olo tulee kuitenkin. Usko pois! 

Ja mitä jos tiedostaa asioita jotka ovat jääneet käyttämättä? Se on ihan okei. Kaikki tapahtuu itselle kuin tilauksesta, olet itse määritellyt rajasi ja arvosi. Ne ovat joko apujasi tai vankilasi.

Toukasta kuoriutuu perhonen kun on sen hetki :)


6 kommenttia:

  1. AIvan mahtava muistutus! Kiitos Minna <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Katja <3 Toimii itsellekkin muistutuksena ja oivalluksena siitä, ettei ole mitenkään väärin missata asioita jos ei hotsita :) ja että elää tuntosarvet töröllään ja ottaa ne asiat mukaansa, jotka imeytyvät itseen :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä niin tärkeitä asioita kirjasit taas, kiitos. <3 Älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi, son just eikä melekein näin! Halauksia Minnaseni. <3

    VastaaPoista
  4. Kiitos Kerttuseni <3 Ihan Super saada kannustusta ja sielunsisaria <3 Kiitos isolla koolla!!!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Kerttuseni <3 Ihan Super saada kannustusta ja sielunsisaria <3 Kiitos isolla koolla!!!

    VastaaPoista
  6. Kiiitos Ihanainen vain itselles. <3

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74