maanantai 25. maaliskuuta 2013

Omaa lääkettä

Tiedättekö sen tunteen, kun tajuaa jonkun toisen käyttäytyvän juuri niin kuin itse joskus, kun on ärsyttävimmillään? Kun jälkeenpäin tiedostaa itsessään ikäänkuin sivustakatsojana tehneensä/ käyttäytyneensä ikävästi. Ja kun joku toinen tekee sen aivan saman ja juuri sinulle :) Saat maistaa omaa lääkettäsi!

Tämä on muuten hieno hieno asia! Ensinäkin olen kehittyneenpi sielu kun tajuan töykeyteni. Ja mahtavaa, että sen oivaltaa! Jes, ja heti perään tulee häpeä ja itseinho. Mutta parasta kaikessa on tajuta parantaa itseään. Ja tiedostaa se kipukohta joka saattaa laukaista oman käytöksen. Ja kun se tulee onkin hiljaa tai käyttäytyykin "paremmin". Onko tässä mitään järkee?! :)

No parasta kaikessa on kliimaksi kun saa maistaa omaa lääkettään. Ensin on tajunnut itsensä, sitten parantanut itsensä ja sitten tää hommahan toimii niin, että joku muu on se sinä ja sinulle! Meneekö perille kysyy joku? Joko nyt näet itsesi ja kuinka olet ollut? Ja kun tämä tapahtuu niin ympyrä sulkeutuu. Ymmärrät täysin toisen käytöksen, mistä se johtuu ja miksi. Olethan itse ollut samassa tilanteessa. Ja näin olet myös omassa mittapuussasi nähnyt sen mitä itse vihaat. Niin se vaan menee! Kaikki tulee takaisin jotta oppisimme! Wahoo! Mahtavuutta! Ja ihan oikein minulle :)


Ja hei onkos vähän siistii kun se tapahtuu myös toiseen suuntaan! Eli kun on toiselle kuin itselle haluaisi olevan. Se kaikki hyvä tulee ryöppynä takaisin <3 Miksipä sitten enää ikinä tekisi muuta kuin hyvää kun sitä saa mitä tilaa!? En halua enää maistaa lääkettäni, haluan maistaa rakkauttani! Jes! With love 2 all U! Parasta viikkoa parhaille tyypeille, iso hali <3


4 kommenttia:

  1. Juurikin näin!
    Näin se ihmisen kasvu ja oppiminen menee.
    Hieno postaus <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenny :) Mä olen ihan täpinöissäni tästä!!! On näitä juttuja ennenkin käynyt mutta että tänään ihanku joku olis vetänyt mun roolia :) Mahtavaa olla tässä ja huomata näitä juttuja <3

    VastaaPoista
  3. Juu, mäkin aina innostun, kun huomaan jälleen oivaltaneeni jotakin :)

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74