lauantai 30. maaliskuuta 2013

Ilon kautta eteenpäin

Hyvää Pääsiäistä, kot kot ;)


*saa nauraa* ;) Tuntuu välillä, että ihmiset ja asiat otetaan turhan ryppyotsaisesti ja vakavasti. Huutelen aina välillä sitä lapsenmielisyyttä, huhuu missä olet?! Voin vaan kuvitella kuinka lapsi kuittaa monen asian naurulla, näkee kaikessa aina vaikka mitä mielenkiintoista, toimii spontaanisti ja elää nyt! Mikä siinä on, ettei aikuinen enää osaa moisia hienoja taitoja? Koska elämään tulee ne sitkut ja mutkut. Eletään menneen vankilassa tai tulevan haaveissa. Ei eletä nyt ja nautita matkasta. Vastustus ei lisää elämäniloa, päinvastoin.

Taito kääntää asiat ilon puolelle, siinä taito jota voisi jokainen (itsekkin juu välillä) miettiä! "Perkeleen sähkölasku, taas se pitää maksaa". Käännös-> "Sähkölaskun maksaminen tuo taas kämppääni virtaa tehdä vaikka saumurilla uudet pökät". Tai vaikka mahdollisuus edes saada sähköä. Kaikille se ei ole itsestäänselvyys, miksi meille se tulee kuin manulle illallinen? Ja sen saanti nyt maksaa, ole siitä iloinen!

Myönteisyys tuo energiaa ja voimia selviytyä vaikka mistä. Ehkä myönteisyyttä kannattaa opetella varsinkin silloin kun se tuntuu mahdottomalta. Parasta aloittaa siis heti. Helpommalla pääsee kun aloittaa ja tekee sen nyt. Pikkuasioilla se kelkka nykästään liikkeelle. En tarkoita, että heti saat ruusunpunaiset lasit päähäsi. Mutta tavoite on nähdä asiat rakkaudella ja hyväksynnällä. Kun olet siellä et halua enää pois, lupaan sen! Se ei tarkoita ettet enää kiukkuunnu mistään, ehei, et vaan enää ole "paha" ja lietso kielteisyyttä. Miksi? No koska kielteisyys kolahtaa aina omaan nilkkaan. Voit katsos kävellä ontumatta kun muutat asennettasi!

Kasvun paikka vai kärsimys? Onko taakkasi opetus vai jatkatko katkerana marttyyrinä? Haluatko olla onnellisempi? Onko kärsimyksesi turvamuurisi? Haluatko säteillä iloa ja vahvistua kokemuksistasi?

Voit olla varma, että dissaamasi henkilö tai asia saa viestisi. Kun sen viestin sisältö menee perille ja oma paha olo suurentaa sen merkityksen x 100, niin ei aikaakaan kun kohtaat jonkin vastoinkäymisen omassa elämässäsi. Keskity kannustukseen, kehumiseen ja aitouteen niin saat sitä takaisin!


Ole kuin haluaisit sinulle oltavan. Haluaisitko sinä saada arvostelua ja tyrmäämistä osaksesi? Vai haluatko saada ihailua ja kannustusta osaksesi? Kun oikeasti käännät ajatuksesi hyvään, saat hyvää. Eikä aina kannata olla "suunapäänä". Kuuntele ja hyväksy asiat niin kuin ne ovat <3

2 kommenttia:

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74