perjantai 22. maaliskuuta 2013

Mättöpäivitystä

Pinaattiletut on lemppariruokaa, kaupan lättysissä vaan on turhan paljon epäterveellisiä ainesosia. Joten itsetehdyt kunniaan!

Pinaattiplätyt:

4 luomumunaa
1 prk rahkaa eli 250 g
1 dl luomupinaattia
1,5 rkl kookosjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruususuolaa

Turvotin taikinaa 15 min ja paistoin pannulla persiljavoissa.


Kupeeseen heitin uunikasviksia:

Punakaalia
Paprikaa
Parsakaalia
Papuja
Porkkanaa
Valkosipulia
Arrabiata pestoa
Ruususuolaa
Luomusoijaa
Sitruunamehua
Yrttejä

Vuoka uuniin 225 asteeseen, saavat jäädä rapsakoiksi.

Lisäkkeeksi tein vielä salaatin jossa oli friseesalaattia, avocadoa, luomutomaattia, kurkkua, sitruunaa, paistettua sipulia ja rucolaa.


5 kommenttia:

  1. Ohoh onpa siinä yksinkertaset ainekset, ja hyviä siis on?

    VastaaPoista
  2. Jättihyviä, tein soosiksi kerikkalaisesta jogusta ja mausteista litkun. Kun ei ollu hillon tynkhää ;) Näin puoliksi lappalainen vääntää ;)

    VastaaPoista
  3. OokkoSieki Pohojosen tyttöi? :)

    VastaaPoista
  4. Mamma on Pudasjärveltä, isän puoli "Arjalaisia" :) Eli periksi ei anneta perkhele ;)

    VastaaPoista
  5. Juu samoila mennään, miekihän oon. ;)

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74