perjantai 31. toukokuuta 2013

Crossfit kuulumisia ja tätä päivää

Heippis, eilen oli viimeinen tuntini Crossfitissä tällä erää :( Voi kyynel, olisin halunnut jatkaa! Mutta mikään ei ole mahdotonta, uskon siihen, että kun jotain kovasti haluaa ja se on itselle hyväksi, sen myös saavuttaa. Niin kävi tämän käymäni kurssinkin suhteen! Että jatkoa siis seuraa ;)

Eilen oli kovin treeni ikinä :) NAM!


Repikää siitä =oD Tarkoitukseni on jatkaa näillä itsenäisesti salilla. Ei ole sitten lajia niin ikävä tulevina viikkoina. Onhan se vaan ihan eri juttu olla itse tunnilla asiakkaana kun vetää treeni itse. Saa keskittyä vaan tekemiseen ja joku piiskaa (siis itsen lisäksi ;).


Vasen räpylä otti vähän osumaa, mutta onneksi rystysten känsät ei revenneet tällä kertaa. Se on hieman kivuliasta ja vammauttaa useaksi päiväksi. 

Tänä aamuna menin sitten voittamaani D- vitamiini mittaukseen. Reilun viikon päästä saan tulokset. Kiva tietää omat arvot ja jatkossa vitamiinin annostuksen. 


Piti mennä verinäytteen päälle luovuttamaan verta (samasta reijästä nääs), mutta eilinen treeni oli rankka ja se tuntuu vielä tänäänkin. Tuntui muuten yölläkin, kyljen kääntäminen sattui joka paikkaan :) Ihanaa! Pyhitin päivän siis palautumiselle. Kampissa ollessa oli pakko piipahtaa Ruohonjuureen. Ostin sieltä palautumiseen kookosvettä.


Palautumisjuomana parasta. Sen lisäksi puhdistava ja nesteyttävä vaikutus, jes.


Mukaan tarttui myös ekopesuainetta. Ei kuormita ympäristöä eikä sisällä kemikaaleja. Ihanteellinen puhdistus- suihke ja tehokas! 


Jotenkin eksyin samassa kaupassa myös lemmikkihyllylle. Ostin pientä pentunappulaa makupaloiksi. Luomukamaa ja pinserilapsi tykkää <3 Kätevän kokoisia myös touhupalloon->! 


Aurinkoista viikonloppua rakkahat! 


3 kommenttia:

  1. Maistuuko kookosvesi kookokselle? :) Miten, meinaakko jatkaa crossfittiä nyt? :) Aika moni on kyllä nyt innostunu siitä minunki tuttavapiirisä! :) Halaukset päivääsi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Kerttu ja kiitos kommenteistasi <3 Kookosvesi on aika neutraali ja vähän makeahko. Kannattaa maistaa! Crossfitin suhteen jatkoa seuraa jos niikseen, kuten alussa kirjoitinkin. Eli jos ja kun niin jatkan ;) Halit takas ja rutistukset <3

      Poista
  2. Jatkoa siis seuraa, minas että jatkat kai? :D

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74