torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstain superjuoma

Huomenta! Moni lepäilee tänään ansaitusti. Lepo on aina ansaittua ja yhtä tärkeää kun ravinto, vesi tai liikunta. Hyvin levänneenä jaksaa paremmin, elimistö niin sanotusti lataantuu.

Meidän aamu täällä alkoi Kizmon kanssa 05.15 aamu- ulkoilulla. Ei pikkukoira pelännyt pientä vesisadetta. Taisi olla hänen ensimmäinen sellainen <3 Eilen pikkuinen oli kuulatunnillani, harmi kun ei tullut otettua kuvia.

Tänään blenderiin sujahti seuraavanlainen sekoitus. Aika samoissa nää ainekset pyörii, kun pussukat loppuu, pitää vaihtaa koostumusta. Oletteko muuten kuulleet, että Macalla saisi kasvatettua naisellisia muotoja? Kannattaa siis ainakin kokeilla, kaupanpäälle saa lisäenergiaa ja adaptogeeninä maca tukee munuaisten toimintaa. Eli smoothieni tänään: kotimaisia marjoja, banaani, suodatettua vettä, maitohappobakteeria, beta-alanine, arginiini, viherjauhe, nokkonen, maca, tyrnimehu, puolikas sitruunan mehu (koskakohan muuten sitruunasta kehitetään siemennetön versio niin kuin melonista, hih), lupiinijauhe, mehiläisen siitepöly, msm, porkkanasose ja heraproteiini.



Samalla voi rouskia pähkinäsekoitusta jossa on gojimarjoja ja rusinoita. Olkoon päivänne onnistunut ja onnellinen <3


2 kommenttia:

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74