keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Tunnit elämässäsi

Oletko koskaan miettinyt kenelle elät tätä elämää? Kuka hallitsee ajankäyttöäsi, harrastuksiasi tai syömisiäsi? Oletko lapsena oppinut vihaamaan pinaattikeittoa ja vieläkään et uskalla maistaa sitä? Kello soi joka arki ja annat suuren osan elämääsi jonkun muun asialle. Otat kaupassa tuotteen markkinoinnin perusteella. Haluaisit lähteä lomalle, mutta keksit useita syitä miksi et voi lähteä.

Olisitko hyväntuulisempi ilman kaikkea vastustusta? Tekisit asioita vapaasta tahdosta ilman paineita. Et joisikaan skuppaa vappuna vaan keskellä viikkoa. Harjaisitkin hampaat toisella kädellä kun yleensä. Nielisit ylpeytesi ja eläisit tässä minuutissa. Hymyilisit saatuasi loukkauksia. Horjuttaisit oletettua, et käyttäytyisikään niin kuin oletat tai muut olettaa. Näkisitkin maailman juuri syntyneenä ja ihmeellisenä. Ajattelisit kohtaamasi ihmiset opettajinasi ja kunnioittaisit heitä. Toimisit pelkäämättä muiden reaktiota.


5 kommenttia:

  1. Niinpä! Meillä kaikilla on vain yks ainulaatunen elämä lahjana, ja se pitäs saada elää juuri sellaisena omannäköisenä elämänä, titeuttaen itseään, eläen onnellisena!<3 Kiitos taas Minnaseni, halauksia! <3

    VastaaPoista
  2. TOTEUTTAEN siis, kirjotusvirhe! ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kerttu <3 Haleja sinne myös <3

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74