perjantai 28. maaliskuuta 2014

Juvel Aqua vedensuodatuspullo

Jo vuosia olen suodattanut hanaveteni kotona, koska vesi maistuu minun mielestä ihan kloorille. Onhan se fakta, että vesijohtovesi on mainettaan huonolaatuisempaa. Aktiivihiilisuodattimella suodatettua vettä voin juoda ilman, että tekee pahaa. Juon useita litroja vettä päivässä ja tähän asti olen kantanut oman suodatetun veden mukanani, mihin sitten menenkin. Nyt siihen tuli muutos vedensuodatuspullon ansiosta! Kiitos NHS mahdollisuudesta testata pulloa!


Juvel aqua vesipullo sisältä aktiivihiilisuodattimen ja poistaa vedestä haitta-aineita ja makuja. Suoraan ojasta ei siihen kannata vettä ammentaa, koska se ei suodata bakteereita. Vesijohtoveden laatua se parantaa ja voit nauttia vedestä turvallisin mielin.


Pullo on kaikessa mukana, tässä olin lähdössä kuulatunnille ja pullo oli matkassa. Tunnin treenin aikana juuri tuo yksi pullollinen riittää. Itse en käytä mitään muuta treeneissä, kun vettä. Huomaan pärjääväni sillä mainiosti. Urheilujuomat tekevät happohyökkäyksen hampaille, ja ne eivät ole siis mitenkään suuystävällisiä. Lisäksi ne saattavat sisältää ainesosia, jotka voivat lisää kehon happamuutta. Mutta mikä sopii kenellekkin, maku asia :)


Aurinko paistaa jälleen, nautin näistä ihanista ulkoilukeleistä :) Luonnossa tapaa mitä ihmeellisimpiä asioita, eilen auringossa kylpi useampikin sitruunaperhonen <3 Ja sydämiä on ripoteltu poluille meidän iloksemme :) Niistä saa toivoa ja voimaa <3 Ihanaa viikonloppua!


                                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74