sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Piikimattoa ja juustokakkua

Sain Eeviltä lainaksi piikkimaton. Omani annoin aikoinaan pois kun nahka ei kestänyt sillä makaamista. Tämä matto on lempeämpi ja parempi versio siitä mun matosta. Makaan vielä sillä paita päällä, ehkä joku päivä kokeilen ilman paitaa =oD Piikkimatolla voi rentoutua ja se voi auttaa nukahtamaan. Eilen nukahdin maton päälle, mutta nukahtaminen on mulle muutenkin helppoa. Piikkimattoa ehdotti minulle Leeni, jonka ravitsemisneuvoja sain olla kuulemassa torstaina. Leenin ihanat viisaat ajatukset ja tietämykset olivat niin omalle kohdalle osuvia. Leeni antaa armoa ja kehoittaa kuuntelemaan kehoa. Hyvinvointi ei ole suoritus ja ilolla ja hyvällä fiiliksellä saa tuloksia. Ihana Leeni ei kiellä mitään, mikä kuuluu myös minun sallivaan tapaan. Kiitos Leeni ja kiitos Eevi tapaamisestamme. Oli ja on vieläkin sen jälkeinen leijuva olo!


Tein eilen yhden saliohjauksen ja kolmijakoisen saliohjelman (ilmaiseksi tottakai, nyt on näin, ehkä joskus toisin). Siinä samalla sain itse lämmiteltyä ja tehtyä muutaman liikkeen. Joten kotona ruoan päälle tuli tämä pirtsakka juustokakku tarpeeseen <3 Ohje löytyy täältä. Itse laitoin pohjaan kookosjauhoja hiutaleiden sijaan. Tein myös ohuemman kakun ja pähkinöitä en liottanut kun pari tuntia. Aivan käsittämöttömän hyvää tuli! Kiitos Wellberries hyvästä ohjeesta, tai kuka sen ikinä alunperin keksikään ;)


Muuten ruokana oli, kuten niin monesti muutenkin, uunijuureksia, kalaa ja hapankaalia. Tais tossa olla salaattipohja, eli kasviksia ja hyvää proteiinia. Siitä on monesti mun ruoka koostunut. Toki on keittopäiviä ja laatikkopäiviä ja mitäliepäiviä ;) Mutta ei koskaan valmisruokapäiviä tai pikaruokapäiviä. Kehoa kuunnellen siis ja sallien! Kun vaikka raskalaiset tekee itse perunoista alusta lähtien, maistuvat ne paljon paremmilta ainakin mun mielestä. Samalla tietää mitä syö. Monipuolinen ja puhdas ruoka on hyvää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74