perjantai 14. maaliskuuta 2014

Vesi jota juomme ja ruokajuttuja

Oletko ajatellut, että hanasta tuleva vesi ei ehkä ole niin puhdasta, kun mielletään? Itse tiedostin tämän käydessäni korkeakoulua ja opiskellessani vesienkäsittelytekniikkaa. Tieto lisää tuskaa, sanotaan. Olisihan se hienoa jos hanasta tulisi lähdevettä! Se ei kuitenkaan teknisesti ole mahdollista ja puhtaita lähdevesiä on maassamme aina vaan vähemmän. Helppo ratkaisu kotioloissa, tai vähintä mitä voi kotona tehdä, on suodattaa juomavetensä. Kustannuksena suodatinkannu ei ole edes kallis, joten miksi ei?

Sain testiin NHS vedensuodatuspullon jonka avulla saan suodatettua vettä salilla, luennoilla ja milloin missäkin. Tähän päivään asti olen kantanut omat vedet aina mukanani, nyt voin käyttää tätä kätevää vedensuodatuspulloa! Käyttökokemuksia kerron kun haen pullon tänään postista.

Eilisiä ruokia samaan postaukseen. Tein tyrnimehusta raakakaakaomoussea. Makean tunto kielessä on lähes kadonnut ja hapan maku on mielekkäämpi. Siksi tyrni!


Tyrnimäinen protskumousse:
1 dl tyrnimehua
1 rkl chian siemeniä
1 avocado
3 rkl raakakaakaojauhetta
1 dl herajauhetta
loraus hunajaa
ripaus hyvää suolaa
Chiat mehun sekaan, turvotus ja kaikki aineet sekaan. Sauvasekoittemella hyrskynmyrskyn ja valmis!


Ruokana eilen kevyesti kypsennettyä valkakaalia, parsakaalia ja lehtikaalia. Salaattia ja kurkkua. Lisänä KalaKallen savusiikaa ruotoineen päivineen <3 Nam.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74