maanantai 3. maaliskuuta 2014

Raakasuklaamousse ja arvontaa!

A-I-V-A-N käsittämättömän HYVÄÄ! Tuli pikkunälkä ja mikään raskas ei taas uppoo joten tein tervysnannaa. Alkuperäinen ohje löytyy täältä, en ala sitä uudelleen kirjoittamaan. Vähän tuunasin vaan alkuperäistä ja lisäsin mousseen desin herajauhetta proteiinin lähteeksi. Tämä menee siis pikku ateriasta ja ähkystä ei tietoakaan. Ripautin vielä sekaan viherjauhetta, koska olen hullu vihreän perään ;) Ihan siis huikea ravintoarvo tällä sekoituksella, virtaa ja vitamiineja niin että oksat pois. Kokeilkaa!!!


ExtremeRun tarjoaa kahdelle lukijalleni liput GoExpo messuille tulevana viikonloppuna. ExtremeRun on ihan huippu tapahtuma, olen ollut itse mukana muutamana vuonna talkoopuolella. Hillittömän hauska työtiimi, repäsevät ja riehakkaat kisaajat sekä huikee fiilis koko konseptissa. Ehdottomasti mukaan joka iikka!

Jaa tämä kirjoitus seinälläsi Facebookissa, tykkää sivuistani ja ExtremeRunin sivuista ja kommentoi alle kun olet tehnyt niin. Laita vielä kommenttiin sähköpostiosoitteesi niin olet kisassa mukana. Kaikki ohjeiden mukaan toimineet ovat mukana. Kiitos etukäteen rakkaat lukijani! Ja onnea arvontaan. Sen suoritan 6.3 torstaina. Itse messuilen perjantaina 7.3 :) Ehkä nähdään messuilla!

5 kommenttia:

 1. Jaettu ja tykätty. Kiitos kivoista kirjoituksista ja inspiroivista repesteistä. <3 johanna.hiekkala@gmail.com

  VastaaPoista
 2. On jaettu ja tykätty :) -Mervi

  VastaaPoista
 3. Jaettu ja tykätty! T: Tiina

  VastaaPoista
 4. Jaettu ja tykätty! :) shailizzie@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Arvontakone arpoi numeron 3 eli Tiina oli voitokas :) Onnittelut!

  VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74