maanantai 18. tammikuuta 2016

Tervehdys talven keskeltä

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja ajan myllerrys on kylmän talven keskellä välillä jäätävää. Uusi työ alkoi ja vuosien terveenäolon päätti poskiontelon tulehdus. Koiralla oli myös flunssa ja toivotaan, että pakkaset puree pöpöihin :)
 
 
Olen miettinyt syntyjä syviä, tämän blogin kirjoittamista ja sen tarpeellisuutta. Ihmis- suhteita, asumista ja kaikkea mahdollista. Ihmisten kanssa kanssakäymiset muuttaa muotoaan, elämähän on jatkuvaa muutosta. Asua pitää jossain, kova halu muuttaa vaikka nytkin on kyllä asuminen hyvällä tolalla. Ehkä topputulema on tosiaan se liike, jatkuva kaipuu muutokseen. Kun yksi asia muuttuu, tuntuu se jännältä ja rohkenee haaveilla lisää muutoksia.
 
 
Kaikki tapahtuu aikanaan ja niin tämä uusi työnikin tuli kohdalleni varmasti parhaaseen hetkeen elämässäni. Siksi en painosta muitakaan muutoksia, ne tulevat kun ovat tullakseen. Kevät aurinkoa odotellessa saattaa tämä kirjoitteluni olla hieman harvalukuisempaa. Tiedä sitten lopetanko koko touhun. Kellään ei varmaan ole siihen vastalausetta ;) Pärjäätte ilmankin minua. Maailma on jo tyyliin keksitty. Jos tunnen, etten anna teille mitään lisäarvoa, pitää painaa jarrua. Tältä tuntuu tänään :)
 
Iloista ja energistä viikkoa <3 Palaamme ehkä, kuka ties ;) Sitten kun on jotain annettavaa...
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74