tiistai 9. huhtikuuta 2013

Minna "the Suola"

Lempinimeni jo monen, monen vuoden takaa! Pitää edelleen paikkansa. Elämän suola on se suola jota nautimme. Hyvä suola vaikuttaa kaikkeen, ei siis ihme että saamme tiputuksessakin suolaliuosta. Elimistöstömme tarvitsee 1,5 g suolaa päivässä mutta HUOM! ei sitä teollista suolaa!!!! Käytä vain luonnonsuolaa jonka kivennäiset ja mineraalit ovat elimistöllesi parhaiten tarjolla ja verenpaine laskee nousun sijaan. Ruususuola ja Kalaharin suola ovat parhaita. Merisuola on muuten mielestäni hyvää, mutta siinä on suhteessa enemmän raskasmetalleja. Syökää suolaa!


Syy miksi kirjoitan oli eilinen ihmetapahtuma. Tämä taas liittyy kehonhoitosuolaan, joka poistaa kuona- aineita ja palauttaa siten hyvin treeneistä. Täällä aikaisempi kirjoitukseni, yksi kirjoitus monesta! Vedin eilen kuulatunnin. Aikaisemmin päivällä olin käynyt kävelyllä ja vasen sisäreiteni revähti. En tietenkään päässyt sisäreiden kipeilystä johtuen kyykkyihin tai pystynyt kunnolla tekemään askelkyykkyjä omissa treeneissäni illalla. Treenin edetessä kipeily vaan yltyi. Tunnin jälkeen kävimme intervallilenkillä ja sisäreisi ei poltellut enää niin pahasti. Menin saunaan, niin kuin normaalisti treenin jälkeen. Saunassa hikoilee ja kuona- aineita poistuu, toisin taas kun pelkässä suihkussa. Omiin rutiineihin tukeutuen liiottelin kehonhoitosuolan kanssa ja läträsin oikein kunnolla saadakseni maitohapot ja kuonat ulos treenin jälkeen.

Kehonhoitosuola:

-poistaa kuona-aineita ja maitohappoja
-palauttaa treenin jälkeen
-jättää ihon pH:n emäksiseksi, EI HAPPAMAKSI (hapan kuivattaa, emäs ei)

Revähdys on tavallaan tukkeuma joka saattaa myös tulehtua. Tulehdus johtuu taas revähtyneessä kudoksessa olevasta kuona-aineesta. Kehonhoitosuola poistaa kuonaa joten kunnon satsit käyttöön. Tässä se minun toimivaksi todettu systeemi:

1. Suihku (en käytä pesuaineita, ainoastaan kainalot pesen öljyllä)
2. Pari ruokalusikkaa Meinebasea ympäri kehoa, erityisesti hieroi revähtäneeseen sisäreiteeni
3. Saunaan (suolasta kannattaa vielä tehdä jalkakylpy, jota voi saunassa valella ympärikehoa vaikka sienellä)
4. Suihkuun ja samalla hiusten pesu
5. Märälle iholle pari ruokalusikkaa Meinebasea hieroen, sulaa ihoon ja tekee ihosta liukkaan
6. Kylpytakki tai pyyhe päälle, annan suolan muhia ja kuivaa ihoon
7. Valelin ihon kookosöljyllä joka ei tuki huokosia ja on ihon viimeinen silaus täydelliseen oloon

Ja se ihmetapaus!!! Mun sisäreisi palautui! Olin ihan että MITÄ! Se palautui ja kipu loppui! OIKEESTI! Wau!

Oletan, että se kuona-aine ryöppy joka siellä vaurioituneessa lihaksessa oli, poistui! On toi kehonhoitosuola kyllä ollut minun pelastus ja taas oli! Uskomatonta!!!!

HUOM! Suolaa saa ostaa minultakin 750 gramman purkissa. Hinta 30 euroa. En ota siitä voittoa, ainoastaan postikulut, siksi edullinen hinta kun vertaa esim apteekin tai kosmetologin hintoihin.

Terkuin Minna "the suola" <3

 Kuvassani suolakivi, kehonhoitosuolaa kipossa ja kaatimessa. Kannattaa laittaa suola kaatimeen, koska jos kosket suolaan, niin se menee paakuille kosteudesta.


3 kommenttia:

  1. Mie syön suolaa, Himalajan ruususuolaa just, oh nam nam nam, Puuppolan puhtaista gluteiinittomista ryyneistä tehty kaurapuuro ja himalajansuolaa reilusti et maistuu. :D Ei oo verenpainetta mulla, siis korkia, matala. :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä sie <3 Juuri niin, oikeet suolot ja kivennäiset laskee painetta kun taas teollinen natriumkloridi nostaa sitä <3 Kyllä luonto hoitaa!!! Ja liikunta kans <3

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74