tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kuulatreeniä ja juoksua

Eilen taas sain ilon ohjaa kuulatuntia kaikille aurinkoisille ihmisille, kiitos siitä! Rakastan tekemistäni ja että saan tehdä sitä! Kiitollisuuteni on suunnaton, kiitos!!!!!

Maanantain treenin kalorimäärä.
Ihan huippufiilis tuosta alkulämppä juoksusta, jonka vedämme mimmejen kanssa aina ennen kuulatuntia. Juoksemme 30 min ja sitten menen tekemään treenikentän valmiiksi. Ihan eri fiilis treenaa kuulilla, kun lihakset ovat jo lämpimät. Jaksaa paljon paremmin!

Rasvaa tirisi tämän verran :) Kuvassa näkyy myös mun naiselliset kovettuneet rystyset ;)
Meidän juoksutiimillä on treenin ohessa aina pelastustehtäviä. Kaksi kertaa lenkillämme olemme törmänneet koululaispoikaan (eri kummallakin kerralla), joilla on jokin ongelma. Ensimmäinen poika kyhjötti lumipenkan vieressä itkuisena, kaveri olivat kiusanneet. Lohdutimme hetken ja kannustimme poikaa menemään kotiin ja kertomaan äidilleen. Toisella kerralla 9- vuotias poika oli naama veressä. Kaveri oli lävässyt kepillä naamaan :( Onneksi juoksuporukassa oli yksi sairaanhoitaja. Hän saattoi pojan turvallisesti kotiin.

Tänään(KIN) oli onnenpäivä! Sain tavata pitkäaikaisen bloggarin ja kollegani, kahvakuulaohjaaja Hannan. Ihan huippu tyyppi, rakastin hänen otettaan treeniin ja asenne oli kohdillaan. Ihana ihminen!!!!! Täältä löydät Hannan sivut! Kandee tsekkaa. Kuulakuiskaaja suosittelee lämpimästi!

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi Minnaseni, just kiriottelin asioita ylös mistä paan tännään blogiin, ja samoilla mennään taas! <3 Lueppa sitte! :) Telepatiaa! Hienua ku askel oli kevyttä, hyvä!! :) Ja joo, kyllä oon kans melekonen känsäkoura!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Kerttu ja kiitos taas seurasta <3 Käyn lukemassa (niinku joka pv) siun blogia, kiitti vinkistä <3 Olis kiva sanoo käsipäivää toisen känsikkään kaa ;)

      Poista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74