maanantai 1. huhtikuuta 2013

Lenkkeilyä Pääsiäissunnuntaina

Lauantaina tuli vedettyä kunnon olkapää/selkätreeni salilla. Paikat hellänä jätin sunnuntain salin väliin ja menin 8,5 km lenkille. Tein lenkin juosten ja sauvoen. 


Sauvakävely tekniikasta sen verran, että käsi lähtee 90 asteen kulmasta, kyynärpää kiinni kyljessä. Ote on kevyt kuten kuvassa, sauvaa ei tarvitse puristaa! Sauva viedään taakse noin 40 asteen kulmaan hyvällä pidolla tiehen. Samalla kämmen aukeaa kun se työntää. Sauvat kulkevat koko ajan kyljen suuntaisesti ja kainalo pysyy kiinni. Kävelytekniikka sauvoessa tulisi olla tehokas. Askel viedään lopuun asti ja vielä työnnetään päkiällä. Sauvakävellessä voi käyttää myös urheilusta tuttua kilpakävely tekniikkaa. Silloin syke nousee hölkän tasolle ja on todella tehokasta. Sauvat voi myös nostaa ylös juoksun ajaksi jolloin ne toimivat lisäpainona. Jos haluat tekniikkakatsausta laita viestiä ja käy lukemassa lisää: www.kuulakuiskaaja.com!


Leuanveto kuului tottatoki taas loppumetreille. On muuten jäätävän hidasta saada hommaan toistoja!  Eteenpäin kuitenkin ja ajattelin hommata kuminauhan avuksi. Kumppari tulee toisen jalan alle ja siitä saa työntöapua. Aivan huippua olisi tanko kotiin vaikka vessan oviaukkoon! Pitää vielä harkita alanko raiskaamaan ovenkarmeja ;) Tuossa vähän matkan päässä metsässä kuitenkin on tanko ja muutama muu kuntopiiri vehje. Tulee lähdettyä samalla lenkille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74