sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Pieniä merkkejä elämänpolulla

Aistit auki ja avoin mieli! Haahuilin eilen vaatekaupassa, en aikonut ostaa mitään, kunhan harhailin. Jotenkin vaatekaupoissa tulee runsauden pula kun vaatteita on niin paljon. Yleensä en osta mitään ja niin oli nytkin tarkoitus tehdä. Yhdessä rekissä oli valkoinen paita johon kiinnitin huomiota. Ensin näin enkelin siivet, sitten luin tekstin, jossa kehoitettiin pysymään vahvana. Lisäksi paidan printti oli sellainen tatuointityylinen ja rock. Hiplasin paitaa ja aloin etsimään paidan kavereita, muun kokoisia ja värisiä samanmallisia. Niitä ei kuitenkaan ollut, tämä kyseinen oli ainoa. Kysyin myyjältä, missä näitä olisi lisää ja hän opasti yläkertaan. Joku oli vaan jättänyt paidan väärään paikkaan. Tässä tapauksessa minulle oikeaan paikkaan. Menin yläkertaan ja etsimme samanlaisia paitoja mutta niitä ei ollut. Tämä kyseinen siis oli ainokainen. Ja vielä minun kokoa! 

Tottakai ajattelin heti, että tämä oli taas sellainen merkki ja juuri minua varten. Tekstihän on ihan selkeä ja siinä lukee "Älä luovuta, pysy vahvana". Meneekö jakeluun Minna? Tajuatko, että se jokin tulee vielä! Kaikella on tarkoitus ja odotus palkitaan. Et ole vielä valmis, kaikki tapahtuu ajallaan ja juuri silloin kun on sen aika. Kärsivällisyyttä! Äkkipikaisena ihmisenä tällä on minulle tarkoitus myös opettaa hengittämään ja olemaan stressaamatta. 

Asioita tapatuu tarkoituksella. Kaikelle on paikkansa ja aikansa. Ihmiset monesti puhuvat "säkästä" tai  "munkista". Ei asiat tapahdu niin vaan ihan aikuisten oikeesti siksi, että niillä on tarkoitus. Myös huonot ja keljut asiat tapahtuu täysin mittatilaustyönä. 

Jos vaan pidämme aistimme avoinna ja huomoiomme asioita ympäristössämme ja ihmisissä joita kohtaamme, niin niitä merkkejä alkaa tippua. Toki niiden ohi helposti kävelee kun on tuli perseen alla. Sammuta se liekki ja sytytä se sydämessäsi. Kuuntele myös omaa sisintäsi ja luota tunteisiin. Kommunikoi itsesi kanssa vain iloisilla viesteillä ja ole itsellesi armollinen <3

Tässä SE kuuluisa paita <3 Jonka löysin myös netistä.
Kiitos sponsorille :)

4 kommenttia:

  1. Voi Ihanuus Sie, ihan tuli kyynel silmään, kun niin kauniisti taas kirjotit, kiitos. <3 Kyllähän se on juuri noin... Hlauksia, ihanaa viikkoa Sulle. <3

    VastaaPoista
  2. Ottasin heti tuommosen paidan... Jos löytyy, osta mullekki.. <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kerttu <3 Ihana kuulla, että kolahti sinuunkin :)

    Muruseni, paidan alla on linkki, josta voi tilaa kyseistä paitaa <3 Ei ole hinnallakaan pilattu <3

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74