perjantai 26. huhtikuuta 2013

Iloisuus tuo hyvää fiilistä!

Jos vaan annat ilon virrata! Älä vastusta sitä, ilo on opeteltavissa kun kuuntelet itseäsi. Minäkin olen oppinut! Siksi uskallan suositella, muuten jatkaisin pahan olon virrassa, onneksi näin muutoksen tulevan tarpeeseen. Ja päivääkään en ole katunut. Mitä olen siitä saanut? Energiaa, hyvää oloa, mielenrauhaa, hengittämistä, tässä hetkessä oloa, menneiden kiitollisuutta, tulevan uteliaisuutta, kanssaihmisten ymmärtämistä, energian jakoa, iloa ja hymyä! Tässä oli vaan muutama esimerkki, varmasti olen saanut siitä tuhansia asioita lisää. Ja virta jatkuu!

"Mun säkällä se menee mönkään", "Olen iloinen asiasta, mutta ei saa liikaa iloita!", "Itku pitkästä ilosta", "Tää ei kuitenkaan onnistu", "Ei kukaan mua huoli", "Ei noin voi tehdä", "Ei se ennenkään ole onnistunut"... Jne... Mikä näissä lauseissa on yhteistä? Miksi aina jotkut saa asiat käännettyä negatiivisen puolelle? Ensi kerralla kun vetoat menneeseen, tukeudut kaavoihisi tai arvostelet, mieti asia toisin päin. Ajattele, että saat sakkoa miinuksesta ja laitat rahaa pankkiin plussasta. Hiljaisuuskin on ihan ok jos ei heti osaa. Silloin todellakin kannattaa pitää suu supussa, jos sieltä tulee vain huonoja uutisia. Miksi? Koska vahvistat vaan omaa pahaa oloasi, se on kuin kuoro, joka moninkertaistaa asian miinuksen. Opin tiellä iloisuuteen ne ajatuksetkin jää jossain vaiheessa.

Käännän nuo aikaisemmat lauseet plussaksi. "Tämä asia onnistuu", "Olen iloinen asiasta, hieno fiilis", "Ilo lisää iloa", "Näen jo maalin", "Huippua olla oma itseni, rakastan itseäni, hyvä mä", "Hienoa saada kokeilla taas, mahtava mahdollisuus, KIITOS".

Uutisissa tänään (niitäkin kannattaa välttää, ettei saa negatiivista päivän alkua) puhuttiin päihteiden käytöstä työelämässä. Kaikilla on niin pirun paha olo, se heijastuu pakenemalla epätodelliseen. Toki en yleistä, mutta kun ihmisiä kuuntelee niin se ei voi jäädä kuulematta. Onneksi en enää anna sen katkoa siipiäni! Haluaisin ravistella ja herättää! Jos on jatkuvassa flunssakierteessä, kokee kateutta, on huonotuulinen tai kärsii vatsavaivoista niin joku on vialla. Jos jokin on vialla, pitää suuntaa muuttaa. Keho viestii vioillaan sinulle että asiat ei ole nyt ihan ok. Kuuntele kehoasi! Se on temppelisi! Kunnioita sitä ja pidä hyvänä.

Jos nyt luet tätä ja samalla ajatuksesi harhailee ja mietit "En mä pysty" tai "Hyvähän ton on puhuu" tai "Vaikeeta" ym... niin lopeta ja unohda. Tämä ei ollutkaan sinua varten, et ole vielä valmis ja haluat jatkaa samaa rataa. Se on ihan ok!

Toivon Sinulle rentouttavaa ja kuuntelevaa viikonloppua. Älä anna lauantai kaavojesi kankeuttaa, luo lauantaisi kuin se olisi lahjapaketti!


5 kommenttia:

  1. Ihanaa viikonloppua Minna, niin ihana postaus, täyttä asiaa! HUGS! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kerttu <3 Tiiäkkö on ihan maailman parasta kirjoittaa blogia ja saada Sinun kommentteja! Osaan todella arvostaa sitä, että luet ja vielä kommentoitkin kirjoituksiani <3 Kiitos Kerttu <3 Oot huippu!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Minna, ihana kuulla, ja tiiäkkö, kun minusta on niin mahtava, antoisaa lukia näitä, kun ollaan monessa niin samiksia, ihan ku itte olisit aatellu ja pannu ylös mitä kirjottelet, puet sanoiksi, kirjoituksisksi niin monia minun ajatuksia. <3 Halauksia, ja kaunein kiitos. <3

    VastaaPoista
  4. Hei, painoin nyt TYKKÄÄ, en oohokannu, nyt kai pitäs ilmestyä aina fb! :D

    VastaaPoista
  5. Kiitos Kerttu <3 Huikee juttu, täähän on vallan hienoa <3 Kaikella on tarkoitus, kuten taas huomattiin :)

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74