sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Pretty Point happihoito

Olen taistellut koko viikon influenssan kourissa, olo on tunkkainen ja suorastaan surkastunut. Jotain piristystä pitää saada ja varasin ajan kasvohoitoon ihanalle Sannalle <3 Pretty Pointtiin.

Hinnastoa selatessani en osannut päättää minkä hoidon ottaisin, Sanna kuitenkin ehdotti happihoitoa, joka kuulosti heti virkeeltä. Happihoito uudistaa soluja ja parantaa soluhengitystä, tuloksena kosteutettu ja elvytetty iho. Hoito maksaa 54 euroa ja nähtäväksi jää kuinka hyvin hoito tehoaa minun iholleni :) Tämä siis ei ole maksettu mainos, kysyin Sannalta, saanko kuitenkin kertoa hoidon tuloksista blogissani, ja tämä oli hänelle ok. Here we go!

 
Viihtyisissä tiloissa Vantaan Myyrmäessä oli helppo rentoutua. Ammattitaitoisissa käsissä hoito koostui ihon puhdistuksesta ja ihon hoitamisesta laadukkailla aineksilla.
 
 
 


Hoito kesti reilun tunnin ja ihosta tuli kuulas, puhdas ja virkistynyt. Vaikka iho puhdistettiin, niin illalla jo kaikki puhdistuksen merkit olivat poissa. Tänään, vajaa päivä hoidosta, ihoni on todella hyvän oloinen ja näköinen.
 
Sanna toivottaa kaikki asiakkaat sydämellisesti tervetulleiksi ja kun varaat Pretty Pointista hoidon, saat pienen yllätyksen lahjaksi!
 
Pretty Pointin Facebooksivuilla on kaikki hoidot ja hinnat kerrottu, itse varasin jo ajan seuraavaaan hoitoon, koska olen todella tyytyväinen palveluun ja hoitoon :)
 
Huikeeta laskiasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74