lauantai 26. toukokuuta 2012

Jos ei pääse rehkimään niin pää hajoaa.....

Tässä on mennyt nyt pari viikkoa niin, etten ole oikeen saanut treenattua. Viime viikolla meni 4 päivää talkoissa ja sitä seurasi kuiva yskä ja puolikuntoinen olo. Ei sinänsä ole ollut kuumetta tai sen kummempaa, mutta sykkeet nousee jo pikku ponnistelusta ja olo on ollut ajoittain sellaista vetämätöntä.

Kroppa ei jaksa treenaa mutta pää jaksaisi. Mikä siinä onkin, että kun ei jaksa treenaa tyyliin joka päivä jotain, niin siihen jumputukseen tottunut oma pää ei tahdo sopeutua sitten millään rauhallisempaan tahtiin?

Olin kaikesta flunssaisuudesta huolimatta Juokse Meresi edestä- hyväntekeväisyys juoksussa. Tapahtuma oli Lauttasaaressa ja kylmän meren vaikutus tuntui luissa ja ytimissä... No tolla ihanalla koiralla ei ollut kylmä. Koiran omistaja muuten oli joku poliittisesti tärkeä ihminen, puhuivatkohan kaikki jostain suurlähetystön vaimosta? Maa tosin jäi epäselväksi. Mutta ei tuo koirakaan osannut Suomea kun yritin puhua sille :) Mutta koirakieltä ja moimotusta se ymmärsi ;)


Kuva lainattu täältä.

Juostiin 45 min aika reippaasti. Olihan se kuin tervassa tarpomista, mutta kyllä helpotti omaa oloa, että sen tein! Hieno fiilis!

No tänään olisi ollut kahvakuulatreenit, en mielellään koskaan peru niitä... Mutta kuinkas kävikään, aamulla olin silmät ristissä kun jo viides yö oli mennyt hyvin yskiessä. Unta ei ollut kertynyt kun joitain tunteja ja olo sen mukainen. Tein kuitenkin sitkeesti smoothien kaikilla herkuilla ja uusilla kuningatar marjoilla. Tämän nauttimisesta meni vajaa tunti kun tulikin kiire vessaan. Koin täystyhjennyksen ja se ei ollut kivaa :(

Totesin, että noi Belgialaiset kuningatarmarjat EHKÄ kannattaa kuumentaa eka ens kerralla?! Ei siis kuulatreenejä VIELÄKÄÄN... Argh!

Huomenna on Naisten Kymppi, olen perinteisesti taas menossa juoksemaan. Joten tämä päivä sitten maataan ja juodaan Pascoeta ja vettä.. Ehkä jossain vaiheessa pystyy jopa syömäänkin jotain. Se olisi tietenkin oleellisen tärkeää jos meinaa huomenna juosta :)


Parastahan tässä on se, etten ole juurikaan koskaan kipeä. Ja minulla ei ole allergioita eikä mitään rajoittavia tekijöitä. Tässä tulee taas aika nöyräksi kun kipuilee. Muistaa ehkä palautella kroppaansa paremmin ja kuunnella mitä se treenin jälkeen tunteee. Muistaa venytellä ja antaa keholle parasta mahdollista ravintoa. 

Aurinkoa kevääseen ja ihanan lämmin ilma tuolla, en tosin mene tänään sitä tunnustelemaan! Mutta voin meditoida olevani koivun juurella nuuskimassa tuoksujen täyteistä ilmaa ja syömässä koivunlehtiä, nam.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74