keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Keskiviikon liikuntapläjäys!

Aamu alkoi normaalisti kuuden kieppeillä koiruuden kanssa ulkona nuuskuttelulla. Ihana aamu oli taas tänäänkin, ilma täynnä tuoksuja, lintujen läsnäoloa ja maan kosteutta. Puiden pientä havinaa, koiran tuhinaa :)

Tänään aamulenkin jälkeen, niin kuin monesti muutenkin, on hyvä hetki aamupalan kera tutkia markkinoita, hakea töitä ja tehdä töitä :) Toki siinä samalla avoinna on sosialinen media ja sähköpostikin, kaikki hoituu samalla. Tehokasta eikö?! ;)

Pyräyksen jälkeen koiruus vähän pidemmälle lenkille ja sitten oma treeni salilla. Tänään vuorossa oli etu- ja takaolkapää. Tunnin treenin veivasin. Hyvä MÄ!


Sitten suunnittelin illan kuulatuntia. Kizmo oli menossa mukana :)


Vielä ennen illan kuulailua tehdään metsälenkki ja ehkä hölkätään hieman. Voi sitten jättää toisen treenin ajaksi hyvillä mielin nukkumaan :)

Tämän päivän liikunta taitaa olla illalla sinettiä vaille valmis. Vai mitä mieltä olette? Mitä Te treenasitte tänään ja paljonko tulee yleensä treenattua esim. viikossa?

Kiitos seurasta, kiitos lukemisesta ja kiitos kommenteista!


1 kommentti:

  1. Olen muuten jaellut tavaroitani ilmaiseksi täällä fb palstalla, suosittelen! Antamalla itsekkin saa ja tulee hyvä mieli. https://www.facebook.com/groups/265181920170924/642016135820832/?notif_t=group_comment

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74