torstai 28. marraskuuta 2013

Niin ne päivät muuttaa muotoaan...

Tai siis jos päivälle laittaa liikaa ennakkoon odotuksia tai oletuksia, niin varmasti tulee ihanasti yllätetyksi! Jee niin nytkin. Meillä piti Kizmon kanssa alkaa tänään RallyToko mutta kaverille paukkaskin mahatauti! Eilinen päivä ja viime yö rampattiin pihalla. Onneksi kotona oli ensiapu pillereitä (kannattaa aina pitää kaapissa) ja tänään on haettu lisää droppeja. Rallytoko ryhmään mennään sitten viikon päästä uudella tsempillä!


Tästä videosta saa ehkä jonkinlaisen käsityksen lajista. Hauskempaa kun pelkkä toko ja mehän Kizmon kaa ollaan aina huumorilla liikenteessä :)

Joku voisi nyt sanoa, että olipas ihana yllätys, vedoten alkutekstiini. No kun nyt olen ottanut tavaksi ajatella nykyään hieman valoisammin asioita, niin tässäkin on monta hyvää puolta. Olen todella kiitollinen kun kaveri alkaa piristyä ja oi kuinka hienoa ovat taas ne päivät kun kaikki toimii! En voisi kuvitellakkaan hienompaa fiilistä kun kaikki ovat terveitä ja onnellisia!

Tuosta koiran mahataudista vielä. Tapanani on käydä aika usein samassa luontaistuotekaupassa. Niin nytkin, koska sieltä saa minun mielestä parasta ja asiantuntevinta palvelua. Lisäplussaa liike saa vaihtoehtohoidoistaan, joita saa takahuoneessa. Tänään opin siellä taas uutta, löysin tuotteen joka on ihan super mahatautiin ja ostin sen tietenkin tässä tilanteessa. Tässä tuote omilla sivuillaan. Tuo ihmeaine tehoaa Helicobakteeriin, närästykseen, vatsahaavaan ja -katarriin, limakalvojen tulehduksiin, ripuliin sekä mm. ärsyyntyneelle paksusuolelle. No kokeiluun tietenkin! Sopii myös koirille.

Terkkuja pikku teippikorvalta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74