maanantai 4. marraskuuta 2013

Mille annat energiasi?

Elämään kuuluu syntymä ja kuolema. Ne asiat yhdistävät meitä kaikkia. Väliin mahtuu tasaista menoa, ylä- ja alamäkeä. Se miten niihin suhtautuu on oma valinta. Haluaako ne ottaa oppina vai taakkana? Suhtautumalla vaikeuksiin ohimenevänä vaiheena ne menevät nopeammin ohi. 


Tämä voisi olla aina mielessä: se mihin keskittyy, lisääntyy. Kiitollisena kaikista asioista hyvää löytämällä hyvä lisääntyy. Jos antaa energiaa huolehtimiselle niin huolet saavat ns. huolimagneetin Sinusta. Huolet lisääntyvät ja kaikki tuntuu hankalalta... Huolehtivat ihmiset ovat alttiimpia sairauksille ja paineen kertymiselle. Kehomme voi antaa hälytysmerkkejä. Jatkuva paha olo siirtyy sairaudeksi. Hyväksy paha olo, mutta älä jää sinne! 



Sairastuminen voi olla helposti asia, joka lannistaa ja ajaa epätoivoon. Siihen ei kannata vaipua. Toisen tukeminen kannattaa hoitaa läsnäololla ja hyvällä energialla. Sairas ei kaipaa enempää huolia kun jo kantaa! 



Huolehtiminen ruokkii sairauksia. Voit joko lisää sitä tai vähentää/ poistaa sen. Kaikki on energiaa. Myös sairaudet. Sairastuminen voi tehdä vihaiseksi. Viha värähtelee negatiivista energiaa ja ei vie kun uupumukseen. Kääntämällä huonot fiilikset hyviksi takaan kaiken helpottavan. Luota siihen, että asiat ratkeavat ja kaikki menee omalla painollaan. Mitä vähemmän niistä huolehdit, sitä hiljaisemmin ne ohittuvat. Kaiva vaikka väkisin asioista hyvät puolet. Anna apusi ja tukesi toiselle niin omat ongelmat kutistuvat. Läsnäolemalla annat toiselle aikaa. Harvoin kukaan kaipaa neuvoja ja niitä ei oikeastaan voi edes antaa. 
Armokasta viikkoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74