tiistai 12. marraskuuta 2013

Pirteyttä ja voimia!


Syksyn pimeys ja synkkyys kaikkoavat ulkoilmassa. Jos keskellä päivää seinät kaatuu, mene happihyppelylle. Itse menin aina edellisessä duunissa virtuaali röökille. Seurailin tupakoitsijoita ikkunasta ja aloin itsekkin käymään ulkona tiuhaan tahtiin. Eli kävin noin kerran tunnissa pihalla samoilemassa. Samaan aikaa siellä oli aina pössyttelijöitä. Miksi pitäisi olla aamusta ruokatuntiin sisällä ja nököttää koneella? Pahimmassa tapauksessa jää ruokatuntikin väliin ja sen korvaa kahvikupilla. Kääk! Ihan varmasti kostautuu illalla jättimäisellä mätöllä! Mielialaan vaikuttaa ravinto. Näin syksyllä voi itseään buustaa puhtaalla ja monivärisellä ravinnolla. Ruokatunnin voi aloittaa vaikka käymällä ulkona ja kävelemällä rappusia hengästymiseen asti. Istumatyötä tekevät pärjäävät esim. proteiinipitoisella marjasmoothiella ja pähkinöillä. 


Metsään kannattaa päästä mahdollisimman usein. Se voi olla talosi takana oleva pikkupuisto tai pusikko. Ihan mikä vaan missä pääset kohtaamaan luonnon. Luonto rauhoittaa ja siellä näkee kaikkea kaunista ja ihanaa. Etsi sentti sentiltä pikku ihanuuksia ja ylläty mitä kaikkea löydät!


Treenaaminenkin sujuu ulkona vaikka läpi talven! Olemme sisätiloissa suurimman osan elämästämme ja se on osasyynä mielialan laskuun. Ulkoa saa energiaa ja happea, veri virtaa nopeammin ja posket saa väriä. 


Loppuun vielä helppo herkku täynnä antioksidantteja. Itse tehty popcorn. Mikroversiot ovat myrkyllisiä ja niitä ei kannata käyttää. Samoin suosi luomumaissia, tavallinen maissi on melko varmasti geenimanipuloitua. 

Pirteää tiistaita! Kiitos kun olit lukemassa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74