lauantai 9. marraskuuta 2013

Mietteitä tuhansien askelien poluilla

Kävellessä ehtii kelailla asioita, siksiköhän se on niin meditatiivista? On ihan omissa oloissaan ja ajatuksissaan ja puhuu hiljaa mielessään itsensä kanssa. Ympärillä hälisee liikennettä, ihmisiä ja lentokoneita. Mihin niillä kaikilla on niin kiire? Jokaisessa autossa on yksi. Kaikki vetää täysillä kaasutelleen. Vastaan tulevat jalankulkijat puolijuoksevat. Niillä on tyhjä katse. Vihaisena ja tympääntyneenä eivät kuule, eivät nää. APUA! Keskityn diipimmin itseeni. Parhautta, kukaan ei enää häiritse <3 Miksi kaikki hymyilevät, puhuvat ja käyttäytyvät ystävällisesti aurinkomaissa? Kun jalat taas koskee Hki- Vantaan asfalttia, alkaa maanvetovoima kiskoa suunpieliä ja tikkaa huulet yhteen? Mietin vaan onko se SE aurinko? Tästä eteenpäin katson koulutuksia, jotka VAAN ja AINOASTAAN järjestetään etelässä/ lämpimässä/ auringossa. Koska siellä vaan on kaikki paremmin kun hymy kipuaa huulille jo pelkästä ajatuksesta. Onneksi näitä on, klikkaa vaikka tästä.

Yksinkertaiset asiat on parhaita. Niitä on kaikki asiat kun niistä tekee sellaisia. Kuten lempiaiheeni, ylipaino. Mietin juuri tarpoessani täällä murheellisten laulujen maassa, että sitä kurjutta saa lisää sillä kiireellä ja hösöllä. Miksi, koska se on negatiivista energiaa. Uskon onnellisuuden tulevan asioilla, jotka vievät aikaa. Kiireet unohtuu ja on aikaa itselle ja omille ajatuksille. Lisäarvo tässä on liikunta. Kun kävelee joka paikkaan (no joo joskus ottaa dösän, mutta silloinkin saa kävellä pysäkille) saa kilot kyytiä ja sehän se on aina mielessä? Itse olen kävellyt tänään lähemmäs 20 kilsaa, ellen ylikin. Ei se ole niin justiinsa. Joku joskus kysyi pidänkö koskaan lepopäivää/ en tee mitään päivää. Vastasin että en. Ainakaan en tiedä pitäväni, en mieti sitä niin paljon. Toisaalta en pidä pelkkää kävelyä niin ihmeellisenä asiana. Joten päivät, kun vaan kävelen ja kävelen ja kävelen on minun lepopäivä. Koiranomistajilla ei ole lepopäiviä! HUOM kaikki koiraa haluavat! Koiran vessa on pihalla ja varsinkin uroksille ei riitä nurkalla käynti. Urokset pissii monta kertaa ja jos ureatiehyet ei pääse tyhjenemään, saattaa sinne kertyä kiteitä/ kiviä joita virtsakiteiksikin kutsutaan. Ei silti, nartut vaativat kanssa liikuntaa (jos koiran hankintaa harkitseva ajatteli nyt sitten ottaakkin nartun :). Ts. jos otat koiran, liikut monta kertaa päivässä! Ja koiran pieni koko ei helpota asiaa mitenkään. Pikkukoirat vaatii ihan samat asiat kuin isotkin. Joten pliis, ota ensin se patterikoira!

Eka suunniteltu lenkki tehtiin Kizmon kanssa huomiselle koulutusmestalle. Meillä alkaa huomenna näyttelykoulutus Taitoa Tassuihin keskuksella. Löydettiin ykkösellä kiva reitti paikalle. Paluu matkalla oli kiva poiketa Malminkartanon huipulle, tuttu treenipaikkani.Lenkin jälkeen tein reilun 30 minsan kuulatreenin harjoitellen tekniikkaa. Yhden käden heilurieta, rinnallevetoja, työntöjä ja tempauksia. OAJ, LC ja tempaus vielä kuuden minsan setteinä. Päälle useita eri mave liikkeitä ja kykkyjä. Tiivis setti ja muija valmista kamaa saunaan. Saunan jälkeen muistin kauppahomman, huomenna on isäinpv ja shopit klosessa. Nooh ei auttanut muu kun heittää reppu selkään ja lähteä tien päälle. Tästä tuli päivän toinen lenkki, jota en suunnitellut tekeväni. Saunan olis voinut jättää illan viimeiseksikin, mutta mitäs sen väliä missä järjestyksessä asiat tekee. Mun mies aina muistuttaa (jos en ihan aina itse muista ;) että mitä välii miten ja koska mitäkin tekee. Tekee niinkuin itse haluaa ja miten se miettimättä menee. Sitten kun sitä alkaa funtsimaan niin tulee aikataulut ja ne "järjestykset". Inhaa kun päässä on kaikkea ohjelmoitua, kuka voisi pyyhkiä mun kovalevyn kaikista uskomuksista ja "näin sen pitää olla" asioista? Yäk.


Sama kuva uudestaan ilman havuja ;) Kizmolla ja mulla on välillä niin lennokasta, että pitäis saada pitoo! Hähhäää, mä olen ollut varmaan pinseri edellisessä elämässäni ;)

Hei SÄ oot niin paras, kiitos kun luit ihana <3 Huippua iskänpäivää kaikille huomenna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74