lauantai 15. marraskuuta 2014

MS- tauti tuli asumaan meille

Puoli vuotta meillä on menty epätiedossa ja stressissä... Mieheni kroppa on oireillut puutumisella ja nipistelyllä. Hartijajumista ja tenniskyynärpäästä puhuttiin ensin. Oireet eivät helpottaneet ja alkoi usko loppua jo kaikilla. Mieheni on ollut ruokaremontilla jonkun aikaa, koska ei ole voinut hyvin. Tämä on osaltaan auttanut kokonaisvaltaisesti ja tottakai itse olen ollut onnellinen kun olen saanut terveysintoilulleni toverin <3 Pitkän painin ja kokeiden jälkeen miehelläni todettiin MS-tauti. Tämä pysäytti ja pisti elämän uusiksi. Nyt haetaan lääkitystä ja ravinnon merkitys on 100 %. D- vitamiinin käyttö on meillä tuplaantunut. Aika isoja annoksia syömme molemmat mieheni kanssa. Se on yksi tärkeä tekijä MS- taudin kurissa pitämiseen. Koskaan MS- taudista ei parane, mutta oireita voidaan tasata sillä, mitä laitamme suuhumme.


Pääsin itse mangnesiumin testiryhmään ja minulle toimitettiin suhkutettavaa mankkua. Tiedä sitten onko stressiperäistä, mutta rytmihäiriöni ovat olleet taas voimakkaampia. Ryhmään hakiessani mainitsin tämän asian ja luulen sen olevan osasyy mukaan pääsyyni. Ei siinä, suihke on auttanut suonenvetoon ja uniongelmiin. Rytmihäiriöihin se auttanee viiveellä. MS- tautiin suosittelen myös magnesiumia!!


Terranova rakkauteni jatkuu <3 Syksyn haasteisiin syön rautaa ja yliliikkuville nivelilleni glukosamiinia. Tässä glukosamiinissa on mukana MSM joka ei ole nyt minulla muuten käytössä. Ihan huippulaatuisia tuotteita. Suosittelen. Pidän myös Terranovan sisällöstä, ainekset ovat suoraan luonnosta. Kiitos Terranova näistä tuotteista, jotka lähetitte minulle <3 Niistä on iloa myös miehelleni, koska sujautan niitä välillä aamuiseen smoothieen. Terranovalta käytössä myös C- vitamiini, sitä ei voi vesiliukoisena vitamiinina saada koskaan liikaa. Ja nyt sitä tarvitaan jos koska <3


1 kommentti:

  1. Eksyin lueskelemaan blogiasi ja pakko kommentoida, kun äitini myös sairastaa ms-tautia. Äidilläni tauti on pysynyt onneksi lieväoireisena. Tsemppiä teille, d-vitamiiniahan myös erityisesti suositellaan ms-tautia sairastavalle :)

    VastaaPoista

Moikkeliskoikkelis! What´s up you lovely? Seuraa myös Instagramissa: Oikku74